Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Začínáme v neděli 11.8.2013 v době 17:00-18:00 přebíráním vidláckého potěru u nás v muzeu.

Tak letošní vysvědčení natropilo nakonec některým potencionálním účastníkům problémy a uvolnily se nám dvě místa. Tak jestli máte lepší známky, můžete je nahradit :)

plakat_prazdniny_2013.jpg

Výchova vidláckého potěru u koní letos proběhne pouze v jednom termínu pobytového turnusu 11. až 17. srpna. Opět pro děti od 8 do 15 let (účastníci minulých turnusů bez omezení věku). Individuální přístup ke každému účastníkovi bude zajištěn. Těší se na vás Ronča, Rozmarýn, Lady a Fiona.

Přihlášky a bližší informace: 
Vidlák Honza Gemela  777 826 858
gemela@muzeumvidli.cz
ale samozřejmě můžete kontaktovat do Španělska i Tess, která se do té doby vrátí domů
Tess.gemelova.konikova@gmail.com

Na minulé prázdniny se můžete kouknout zde 2011 • 07/201208/2012

Vhodné pro děti, které chtějí získat první zkušenosti s koňmi a zároveň se bavit různými výtvarnými technikami. Ale ani ti, co už o koních něco vědí se určitě nebudou nudit.  Nebojte se - výtvarné, ani jezdecké nadání není podmínkou :)
Pro některé rodiče bude výhodou, že svou ratolest odevzdají v neděli (11.8.) večer (17:00-19:00) a uvidí ji až v sobotu na slavnostní vernisáži a přehlídce získaných koňackých dovedností pořádaných pro rodiče a přátele. 
Ubytování bude ve spacáku v místní základní škole s koupelnou s teplou vodou. Zajištěna je celodenní strava včetně pitného režimu.

Cena za celý pobyt je 3 200,- Kč a zahrnuje rovněž ubytování, stravování a výtvarné pomůcky a materiál.

K registraci potřebujeme vědět jméno, adresu, věk účastníka a telefonický a e-mailový kontakt na rodiče. Místo budeme rezervovat po úhradě zálohy 500 Kč na účet 2400141944/2010 (do vzkazu příjemci uveďte jméno účastníka) nebo osobně, třeba v Muzeu vidlí 15.6.2013 na II. Vidláckých neolympijských hrách :) 

Obsazená místa: Jakub P. (Nový Hrozenkov), Katka Ř. (Krnov) , Eliška S. (Brumovice), Leonty H. (Studénka), Leonka G. (Kopřivnice), Terka H. (Ostrava), Míša K. (Praha), Denisa M. (Krnov), Veronika K. (Opava), Tomáš M. (Ostrava), Terezka R. (Ostrava), Míša Š. (Velké Heraltice), Karolína K. (Sosnová), Katka K. (Ostrava), Barbora P. (Krnov), Veronika P. (Krnov), Václav S. (Ostrava), Jan L. (Praha), Isabela F. (Praha).
 

Tato událost je i na
fb.jpg