Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muzeum vidlí v Českém rozhlase

12. 2. 2012

S hrdostí oznamujeme, že reportáž Petry Chroustové o Muzeu vidlí, kterou odvysílal Český rozhlas Ostrava ve svém pořadu Křížem krajem 9.2.2012 byla zařazena ve zkrácené formě i do dnešního nedělního speciálu "s výběrem toho nejlepšího, co v pořadu během týdne zaznělo".

9.2.2012
Včera odvysílal Český rozhlas Ostrava avízovanou reportáž o Muzeu vidlí. Pokud jste ji nestihli nebo nemohli poslouchat, můžete si ji pustit ze záznamu z archívu pořadu Křížem krajem zde
(jestli máte problém s spuštěním, zkontrolujte, zda nemáte zakázané vyskakovací okna. Nebojte, nic se nestane, když je na našich stránkách povolíte).

Hodnocení nechám na vás, ale podle mne se Petře Chroustové moc povedla. Můžete ji považovat za aktuální oficiální výpověď o našem muzeu.  I zvolené hudební stylové vykopávky navodily tu správnou atmosféru. Ty sice nejsou součástí záznamu pořadu, ale můžete si je pustit z těchto dobových zdrojů:

 
Vidiečan od Vidieku • Jožin z bažin Ivana Mládka • Elektrický valčík od Svěráka a Uhlíře

4.2.2012
V pátek 3.2.2012 natáčela v Muzeu vidlí reportáž Petra Chroustová z Českého rozhlasu Ostrava do pořadu "Křížem krajem", který se vysílá ve všední den v 9:15 - 9:45 a v neděli pak v 8:00-9:30 speciál s výběrem toho nejlepšího, co v pořadu během týdne zaznělo. V rozhlase jsme ještě nebyli. Reportáž z muzea by se měla vysílat ve čtvrtek 9.2.2012. Kdyby byla změna, máme slíbeno, že nám dají vědět. Natáčení jsme si opravdu užili. Fotoaparátem zvěčnil Petr Chroust.

cro_2.jpgcro_1.jpgcro_3.jpg

... je potřeba nasát atmosféru    ... tyto vidle způsobily úraz  ...  vidlácké arboretum

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář