Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prázdniny u koní 2014

 

Info pro účastníky Prázdnin u koní 2014 

Začínáme v neděli 20.7.2014 v době 17:00-19:00 přebíráním vidláckého potěru v Muzeu vidlí v Lichnově. Děti si pak vyzvednete v sobotu (26.7.) na slavnostní vernisáži a přehlídce získaných koňackých dovedností pořádaných pro rodiče a přátele od 10:00 do 14:00. 
Pro ty, co k nám jedou poprvé, mapa zde:

Mapa

Děti získají první zkušenosti s koňmi a zároveň se budou bavit různými výtvarnými technikami. Ale ani ti, co už o koních něco vědí se určitě nebudou nudit.  A nebojte se - výtvarné, ani jezdecké nadání není podmínkou ;) Na fotogalerie z minulých prázdniny se můžete kouknout zde 2011 • 07/201208/2012 • 08/2013

Ubytování bude ve spacáku v místní základní škole s koupelnou s teplou vodou. Jinak budeme celý den u nás v muzeu u koní. Zajištěna je celodenní strava včetně pitného režimu.

Seznam věcí, na které by jste neměli zapomenout:
- karimatku a spacák (spíme ve škole na žiněnkách)
- oblečení do každého počasí (pařák, ranní rosa, večer, ...takže třeba i pláštěnku), protože budeme převážně venku
- gumáky, přezůvky, pevnou obuv na jezdění, sandály
- jezdeckou přilbu nebo helmu na kolo
- hygienické potřeby, ručník (sprchy jsou k dispozici a i venku napustíme bazén tak raději dva)
- léky (pokud se užívají pravidelně nebo příležitostné preventivně - alergie apod.) hlavně nás na ně nezapomeňte upozornit!
- triko, klidně i větší, které se může umazat od barev a lepidel (a pak třeba vyhodit)  a jedno triko, které se může rozstříhat (třeba ze sekáče)
- průkaz pojištěnce zdravotní pojišťovny
- kdo má doma, může nám přivézt staré noviny (ne takové ty lesklé reklamní letáky, ale klasické jako třeba Dnes, Deník, Právo) ... budou se nám hodit při letošním kutění :)
- kapesné nebude potřeba ... nebude ho kde utrácet
Věci můžete zabalit do batohu nebo do kufru ... převezeme do místa ubytování autem.

Rezervovaná místa: Katka Ř. (Krnov) , Eliška S. (Brumovice), Leonka G. (Kopřivnice), Barbora P. (Krnov), Daniela P. (Krnov), Alena Š. (Krnov), Markéta K. (Lichnov), Veronika K. (Opava), Eliška M. (Lichnov), Veronika K. (Ostrava), Klárka M. (Úpice), Viola L. (Praha), Eliška L. (Praha), Hana S. (Krnov), Karolína K. (Sosnová), Jana L. (Praha),  Isabela F. (Praha), Adélka P. (Bruntál).

Cena za celý pobyt je 3 200,- Kč a zahrnuje rovněž ubytování, stravování a výtvarné pomůcky a materiál. Účast potvrďte prosím úhradou na účet 2400141944/2010 (do vzkazu příjemci uveďte jméno účastníka) nebo osobně v Muzeu vidlí do 30.6.2014.

Další informace rád zodpoví: 
Vidlák Honza Gemela  777 826 858
gemela@muzeumvidli.cz

Těší se na vás  Tess, Honza, Lenka, Eva, Rozmarýn, Lady a Fiona :)