Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krátké zprávy

V pondělí (22.7.2013) přijede do Muzea vidlí natáčet reportáž z pražské redakce Českého rozhlasu 2 do pořadu "Tisíce příběhů" Romana Růžičková. Posledně natáčela v muzeu Petra Chroustová z ČRo Ostrava pro pořad "Křížem krajem" v únoru 2012 ještě před otevřením expozic. Pustit si ji můžete z archívu rozhlasu zde.

barmanka.jpgKoncem června 2013 jsme navštívili naší velice aktivní ambasádu v Itálii. Sídlí v kempu Alí Baba na severu nedaleko Janova. Slouží i jako sběrné místo a vyzvedli jsme první čtvery italské exponáty. Pro vidle i vidláky je to velice přátelské rekreační zařízení, což jsme si sami prakticky ověřili. Hovoří zde sedmi jazyky včetně češtiny. Postarají se o vás ambasadorka Jana Vidláková a ambasador Livio Griseri. Více na www.campingalibaba.it 

20.6.2013 Základní organizace Svazu postižených civilizačními chorobami v Kravařích k nám v září loňského roku přijela jakožto první zájezdový autobus. Letos v červnu uspořádali na podporu muzea Kravařské vidlobraní, na kterém přibylo do naší sbírky sedm nových exponátů. Podívejte se na reportáž Televize Hlučínsko.