Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prázdniny u koní 2012

zvětšitK naším již tradičním prázdninovým aktivitám patří výchova vidláckého potěru u koní. Letos pořádáme dva turnusy pro děti od 8 do 15 let. Abychom zajistili individuální přístup ke každému z nich, bude na každém turnusu maximálně 10 dětí.

Přihlášky a bližší informace: 
Tereza Gemelová 777 826 842
Tess.gemelova.konikova@gmail.com

K registraci potřebujeme vědět jméno, adresu, věk dítěte a telefonický a e-mailový kontakt na rodiče. Místo budete mít rezervované po úhradě zálohy 500 Kč na účet 2400141944/2010. Do vzkazu příjemci uveďte jméno účastníka.

Pár fotek z loňska zde

Prázdninový pobyt u koní s výtvarný zaměřením .... info o průběhu akce najdete zde
Termín: 2. - 7. července 2012


Vhodné pro děti, které chtějí získat první zkušenosti s koňmi a zároveň se bavit různými výtvarnými technikami. Pro některé rodiče bude výhodou, že svou ratolest odevzdají v pondělí a uvidí ji až v sobotu na slavnostní vernisáži a přehlídce získaných koňackých dovedností pro rodiče a přátele. Chybět nebudou ani soutěže pro všechny zůčastněné.
Ubytování bude ve spacáku v Obecním domě s koupelnou s teplou vodou a je zajištěna celodenní strava včetně pitného režimu.

Cena za celý pobyt (6 dní) je 2 900,- Kč a zahrnuje rovněž ubytování, stravování a výtvarné pomůcky.

 obsazená místa      OBSAZENO

Příměstské prázdniny u koní
Termín: 20. - 25. srpna 2012

V tomto případě se jedná o plně koňáckou celodenní aktivitu od 9:00 do 17:00 hod., která je vhodná hlavně pro ty, kteří se chtějí  naučit aktivně ovládat koně ze země i v sedle. Je potřeba každý den děti přivézt a zase odvézt. S sebou jim dát svačinu a doma si je pak dokrmit a umýt. Pitný režim během dne dětem zajistíme. Z pátku na sobotu pak přespí u nás a vyzvednete si je v sobotu, kdy bude přehlídka získaných koňackých dovedností pořádaná pro rodiče a přátele. Chybět nebudou ani soutěže pro všechny zůčastněné. 

Cena za celý turnus (6 dní) je 1 800,- Kč.

 obsazená místa